Meistä

Daylight Nordic AB :lla on agenttuuri Solatube® päivänvalojärjestelmä Ruotsissa . Solatube® päivänvalojärjestelmä keksittiin ja lansseerattiin  markkinoille yli 20 vuotta sitten. Solatube® päivänvalojärjestelmällä on monta eri patenttia . Tämä  putkimainen päivänvalojärjestelmä (TDD) / Valotunneli on ensimmäisenä markkinoilla  tuodakseen päivänvaloa pimeisiin tiloihin mihin päivänvalo  tavallisesti ei ulotu. Tällä energiatehokkaalla  tuotteella on  paras laatu ja pisimmälle kehitetty tekniikka mitä tänä päivänä on markkinoilla.

Valotunnelimme/valotunneliemme myynti ja jakelu tapahtuu pääasiassa  Daylight Nordic AB  Göteborg kautta , mistä palvelemme paikallista  markkina-aluetta ja kasvavaa jakeluverkkoamme. Tarjoamme asiakkaillemme parhaimman mahdollisen asiakaspalvelun räätälöimällä energiatehokasta päivänvalojärjestelmää  Solatube® yksittäisen asiakkaan tarpeen mukaan.

Meillä on kiinteä yhteistyö arkkitehtien ja yrittäjien sekä kiinteistökehittäjien kanssa  ja autamme heitä rakennuttamaan päivänvalon projekteihinsa. Tämä ei ainoastaan tuo mukanaan parempa työympäristöä henkilökunnalle  vaan mahdollistaa sen että yritykset voivat edistää parempaa ja puhtaampaa ympäristöä.

Organisaatiot joita olemme valinneet tukea klikkaa tästä .