Miten se toimii?

Solatube KERÄÄ päivänvalon katolta, SIIRTÄÄ sen erittäin heijastavan putken kautta ja TUO päivänvalon alas huoneeseen – yksinkertaista ja loistavaa!
Patentoidut tekniikat varmistavat sen että valon enimmäismäärä tuodaan kotiisi.
Olemme varmoja siitä ettei mikään muu valotunneli voi tuoda yhtä paljon valoa, koko päivän,koko vuoden, joten tarjoamme sinulle korkeimman suorituskyvyn takuun.

Solatube zonerKERÄILYVYÖHYKE
1 – Valontaittava kupoli
Patentoitu Fresnel linssi taittaa lisää valoa tunneliin – matalaa valoa mikä muuten olisi hävinnyt kupolista ja mennyt hukkaan.
2- Valoa heijastava levyjusreflekterande
Tämä ainutlaatuinen heijastin asennetaan kupoliin ja se lisää valtavasti valon määrää mikä ulottuu tunneliin heijastamalla matalaa valoa aamu-,ilta-ja talvivaloa sisälle tunneliin.

SIIRTOVYÖHYKE
3 – Erittäin heijastava tunneli
Voimakas, superheijastava materiaali  siirtää valoa minkä yläpuolella oleva kupoli on kerännyt alas huoneeseen. Mitä korkeampi  heijastavuus on tunnelin materiaalissa sitä enenmmän päivänvaloa ulottuu huoneeseen.

TOIMITUSVYÖHYKE
4- Sisäkaton prisma
Valoprisma on välttämätön jakaakseen valoa tasaisesti alas huoneeseen. Kaksikerroksinen prisma vahvistaa eristysominaisuuksia ja UV suodatin poistaa aurinkovalkaisut  matoista,
huonekaluista ja tapeteista.