Solatube Päivänvalojärjestelmä 330 DS och 750 DS

SolamasterSuuret tilat tarvitsevat äärettömät näärät päivänvaloa. Päivänvalosysteemi Solatube® 330 DS tarjoaa fantastisen päivänvalo elämyksen mikä maximoi auringinvalon keskellä päivää. Solatube® 750 DS on

Rakennettu niin että päivänvalo virtaa tasaisesti pidentäen päivää ja parantaen visuaalista mukavuutta.

Solatube®
330 DS
Solatube®
750 DS
Tuotetiedot
Putkikoko 530 mm 530 mm
Valaisin ja valoprismat sisäkatolle 60×60
SolaMaster_transition_box Armatur för bärverk 60×60
En dagsljusarmatur som är anpassad för undertak med bärverk. Solatube’s röret ansluts enkelt till dagsljusarmaturen.
Prismaattinen valoprisma
Prismaattiset valoprismat ovat ihanteelliset jos halutaan matkia ulkonäköä ja tyyliä traditionaalisesti upotettuun valaistukseen ja se sulautuu käytännöllisesti katsoen kaikkiin sisätiloihin mihin se luo kirkkaan päivänvalon laajalla levittäytymisellä.
OptiView®-valoprisma
Meidän OptiView-valoprismaoilla on innovatiivinen muotoilu mikä antaa puhtaimman luonnollisen päivänvalon mitä voi kuvitella. Yksilöllisten Fresnel-linssien laittaminen antaa erilaisen näkymän taivaalta ylhäältä ja kehittyneen valonjakautuman.
Valoprismat avoimiin kattoratkaisuihin
OptiView®-valoprisma suoritettuna valkoisena
Meidän OptiView®– valoprismoilla avoimille kattoratkaisuille on innovatiivinen muotoilu mikä antaa puhtaimman luonnollisen päivänvalon mitä voi kuvitella.
Yksilöllisten Fresnel-linssien laittaminen antaa erilaisen näkymän taivaalta ylhäältä ja kehittyneen valonjakautumisen mikä on vailla vertaansa.
Valoprisma suoritettu valkoisena
Valoprismat ovat muotoiltu sopiakseen sisälle kaikkiin ympäristöihin luomalla saman ulkonäön ja tyylin mikä on traditionaalisilla valaisimilla. Valoprismoista tulee teoksen kruunu sisäkatossa ja se saadaan helposti paikalleen valotunnelin alimpaan osaan.
Kattokuvut
Solatube® kattokuvut ovat olemassa kaikille kattotyypeille ja kattovinouksille mikä helpottaa asentamista. Kattokuvut antavat täydellisen suojan ja ovat hyvännäköiset katolla. Ne valmistetaan kappaleittain jotta varmistettaisiin ettei muodostu mitään vuotoa. Vinoilla kattokuvuilla saa kupoli optimaalisen sijainnin vangitaakseen päivänvalon vinolla katolla.
Kattokuvut
Kattokupuja on saatavilla 200 mm korkeudella ja niitä voidaan käyttää tasaisella tai vinolla kattosysteemillä. On saatavilla laajennuksia jos tarvitaan korkeampaa kattokupua.
mrf2mrf Kupu metallikatolle
Innovatiivnen DryLock tekniikka antaa kolmois-tiivisteen mikä lukitsee katon. Helposti sopeutettu sopiakseen melkein kaikkiin universaaleihin kattoprofiileihin.Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa 
bock bock
PlåtSolaMaster_curb_mounted_cap Neliskulmainen kokokattava huppu
Käytetään vinoihin – tai tasakattoihin kaikilla kattomateriaaleilla ja valmiilla puu, pelti-tai metalli vanteilla.
Lisävarusteet
Päivänvalo himmennin™
Koska ei tarvita 100 % valoa koko ajan ohjataan päivänvalon määrä mikä tulee sisälle huoneeseen Solatubes päivänvalo himmentimellä ja käytännöllisellä kytkimellä. Patentoidulla * säädettävällä vaimentimella määräät helposti valon määrän.
Seinäkytkin päivänvalohimmentimelle™
Käytetään Jalusinkytkintä esim. Schneider E 18 301 54. Useampia päivänvalohimmentimiä voidaan ohjata samasta kytkimestä.
Ylimääräinen valoprisma
Poistaaksemme epätoivottuja heijastumia tai pienentääksemme valon voimakkuutta voidaan asentaa ylimääräinen valoprisma Solatubin päivänvalokupoliin luonnollista valoa varten.
Spectralight® Infinity jatkoputki
Jatkoputken voi liittää sisälle 600 mm pitkiin kohtiin hyvällä tehokkuudella. Spectralight Infinity tarjoaa korkeimman heijastuvuuden maailmassa ja kirkkaimman, puhtaimman valon. Saadaan jopa 15 metrin pituisia putkiosia.
Laajennukset kattokupuihin
Käytetään lisätääkseen korkeutta kattoon asennettuun solatube-kupoliin ja siten ehkäistään lumen,veden ja katto esineittein varjon kerääntymisen. Tilaa vielä Spectralight Infinity- putki rakeentaaksesi sopiva tornin korkeus. Saatavilla seuraavilla koolla : 300 mm, 600 mm, 900 mm ja 1200 mm.
Takhuvsisolering
Detta isoleringsmaterial minskar kondens på takhuven i kalla klimat där takhuven är exponerad mot ett fuktigt invändigt utrymme. Isoleringsmaterialet sätts fast i takhuvens bas och det övre röret förs genom öppningen och bildar en tätning mellan interiören och metallhuven.
Aukon rengastaminen
Rengastaminen on tarkoitettu avoimille kattoratkaisuille Spectralight Infinity-putken ympärille missä aukko on katossa, jotta pysyy siisti ympärys putken ympärillä katon läpäisemisen jälkeen.
Turvallisuus bar
Turvallisuusbar ruostumattomasta teräksestä mikä johdetaan sisälle poikittain kattokuvun torniin . Se kiinnitetään niiteillä ja estää sen ettei se mene kupolin läpi.
Turvasetti kupolille
Setti koostuu kuudesta popniitistä mitkä korvaavat kupoliruuvit. Sillä tavalla vähenee riski että kupoli irtoaa.
Jousituspaketti
Käytä jousitussysteemiä kun rakennelmaa täytyy kiristää
Turvanauha kupolin reunaa varten
Käytettäväksi katon palosuojaksi.