Solatube Päivänvalojärjestelmä 160 DS och 290 DS

Solatube kökSolatuben avulla saat kustannustehokkaalla tavalla sisälle luonnollista päivänvaloa käytännöllisesti katsottuna mihin huoneeseen tahansa. Solatuben avulla sinulla on erinomainen mahdollisuus muuttaa kotiympäristöäsi.

  • Mympäristöystävällinen tuote
  • Patentoitu, hyvin tehokas tekniikka
  • Kustannustehokas valaisukaikkiin huoneisiin
  • 10 vuoden takuu
  • ENERGY STAR® -merkitty
. Solatube®
160 DS
Solatube®
290 DS
Tuotetiedot
Putkikoko 250 mm 350 mm
EDCS (tehokas päivänvalon saaminen) edustaa kupolin pintaa mikä kerää ja tuo sisälle auringonvalon. Kirkas kupoli ilman Solatubes Raybender linssiä 25 cm diametrillä millä on EDCS-arvo 490,9 cm² ja 35 cm diametrillä, 962,1 cm². 1032 cm2 1871 cm2
Valon peittoalue Ca 3×3 metriä Ca 4×4 metriä
Mahdollinen putkipituus 6 m 15 m
Valoprismat
OptiView®-prisma
Valitse Optiview-valoprisma millä on teknisesti ylivoimainen valoprisma viimeisimmillä muotoilulla ja fresnel-linssi mikä tuottaa kristallinkirkasta päivänvaloa ja toisenlaisen näkymän taivaalta kauniilla lasilevyllä fresnel-linssin ympärillä.
shop4072000.pictures.Solatube-plafondplaat-Classic-Vusion-wit-large Vusion®-prisma
Valitse Vusion-valoprisma millä on teknisesti ja valon kannalta tyylikäs prisma viimeisimmällä muotoilulla mikä tuottaa kaikista prismoista eniten päivänvaloa.
JustFrost™-valoprisma
Valitse JustFrost-valoprisma mikä puhtaalla , modernilla muotoilulla tuo luonnollisen auringinvalon huoneeseen fantastisella tavalla.
TierDrop™-valoprisma
Valitse TierDrop-valoprisma upealle valon levittämiselle ja elegantilla integroinnilla kattoon. Tyylikkäästi muotoillut lasilevyt harmonisoivat useimmilla korsteluilla ja päästävät sisään luonnollisen määrän päivnvaloa.
AuroraGlow™-prisma
Valitse AuroraGlow- valoprisma pyöreällä elegantilla muodollaan. Kun huone vaatii suunnitellun sisustamisen niin AuroraGlow prisma sulautuu kauniisti sisälle ja päästää sisälle upeaa luonnollista valoa.
VividShade™-valoprisma
Valitse VividShade-valoprisma tyylikkäällä,vetovoimaisella muotoilulla ,pyöreällä muodolla mikä tuo kauniisti luonollista päivänvaloa modernilla kangasverhoilulla.
QuadraFrost™-prisma
ValitseQuadraFrost-valoprisma mikä tuottaa fantastista päivänvaloa symmetrialla ja tyylillä. QuadraFrost voidaan asettaaa täydentämään tai erottamaan linjat joka huoneessa.
Teholinssit
  Luonnollinen (kirkas) tehotlinss
Antaa kirkkaan , valkoisen ja luonnollisen päivänvalon. Linssi toimitetaan standardina.
Lämmin effektlinssi*
Antaa päivänvaloa enemmän lämpimän valkoisella sävyllä.
  Pehmittävä tehotinssi*
Luo pehmeän päivänvalo effektin.
Lämmin pehmittävä teholinssi*
Muistuttaa lämmintä teholinssiä vaikka antaa pehmeämmän valon.
Lisävarusteet
Ventilationstillsats
Inbyggd fläkt- och linsdesign som ger utrustningen ett snyggt utseende. (Takventilationskåpa säljs separat.)
Lamptillsats – Kompakt fluorescerande ljus
Vår energieffektiva fluorescerande armatur använder en 26 watts lampa för 160DS-utförandet. Använd en eller två armaturer för 290 DS.
Lamppu lisävaruste – LED
LED-lamppu 5-8W 160DS:lle ja LED lamppu 8-15W 290 DS:lle
Päivänvalo himmennin™
Koska ei tarvita 100 % valoa koko ajan ohjataan päivänvalon määrä mikä tulee sisälle huoneeseen Solatubes päivänvalo himmentimellä ja käytännöllisellä kytkimellä. Patentoidulla * säädettävällä vaimentimella määräät helposti valon määrän.
Kattokuvut
Solatube® kattokuvut ovat olemassa kaikille kattotyypeille ja kattovinouksille mikä helpottaa asentamista. Kattokuvut antavat täydellisen suojan ja ovat hyvännäköiset katolla. Ne valmistetaan kappaleittain jotta varmistettaisiin ettei muodostu mitään vuotoa. Vinoilla kattokuvuilla saa kupoli optimaalisen sijainnin vangitaakseen päivänvalon vinolla katolla.
  Ei kaltevuutta
Käytetään tasaisella katolla tai sellaisella katolla millä on pieni kaltevuus.Saatavilla 150 mm korkeudella tai korkeammalla.
  Vino katto
Luo vaakasuorassa olevan aukon vinolle katolle.
  Taottava kattokupu tiilikatolle
Saatavilla kalteville ja ei-kalteville katoille. Taottavaa kattokupua käytetään ylimääräisenä kattokupuna standardikuvun yläpuolella johtaakseen veden pois turvallisella tavalla.
Untitled-1 Kokokattava kansi
Lisävarusteet
Spectralight® Infinity jatkoputki
Jatkoputken voi asentaa toisiinsa 600 mm pituisilla putkilla erittäin hyvällä teholla. Salaisuus on ainutlaatuinen heijastavuus Spectralight® Infinity –putkessa mikä mahdollistaa 90 asteen kulman ja jopa 15 m pitkät putkipituudet.
Spectralight® Infinity 0-90 asteen jatkoputket
Sen ansiosta että jatkoputkea voidaan kallistaa 0-90 astetta voidaan varustusta asentaa vaikeitten esteiden ympärille. Jatkoputket joita voidaan kallistaa 0-90 asteella kolmella sisäänrakennetulla adapterilla 30 asteen kulmalla – antaa sinulle mahdollisuuden asentaa varustuksen aivan minne vain, joustavat putket mitä kukaan muu ei voi tarjota.
Laajennukset kattokupuun
Käytetään lisätääkseen korkeutta kattoon asennettuun Solatube-kupoliin, jotta ehkäistään lumen, veden ja kattoesineitten varjon kerääntymistä. Tilaa vielä Spectralight® Infinity –putki rakeentaksesi sopiva tornin korkeus. Saatavilla pituuksilla 50 mm, 100 mm, 300 mm, 600 mm, 900 mm ja 1200mm
Kattokuvun eristäminen
Tämä eristysmateriaali vähentää kondessia kattokuvussa kylmässä ilmastossa milloin kattokuvut ovat kosteaan sisätilaan päin. Eristysmateriaali asennetaan kiinni kattokuvun pohjaan ja ylempi putki johdetaan aukon kautta ja se muodostaa tiivisteen putken ja metallikuvun välille
  Suojanauha kupolin reunalle
Katon palosuojan käyttöön.
Iskunvaimentava sisäinen kupoli
Kovien tuulien alueilla , missä voi ilmetä myrskyjä , tarvitaan sisäinen iskunvaimentava Solatube-kupoli. Sisäisellä kupolilla on hyvin iskunkestäävä rakennelma ja se voidaan asentaa suojaksi ulkoisia vaikutteita vastaan.
  Kytkin päivänvalon himmentimelle™
Käytetään Jalusinkytkintä esim. Schneider E 18 301 54. Useampia päivänvalohimmentimiä voidaan johtaa samasta kytkimestä.
Kattotuuletin Kattotuulettimen huppu ilmanvaihtolisäkkeenä
*Ei voida valita yhdessä luonnollisen teholinssin kanssa ilmastointiin.