Tuotteet

 

Solatube muuttaa hämärät huoneet fantastisiksi tiloiksi luonnollisen päivänvalon avulla.
Solatubin päivänvalojärjestelmässä käytetään patentoitua Raybender 3000-tekniikkaa ja LightTracker TM-reflektoria mikä kerää sekä ympäristövalon että päivänvalon taivaan kaikilta kulmilta. Päivänvalo kulkee erittäin heijastavan Spectralight Infinty-putken kautta ja muuttaa aikaisemmin hämärät huoneet kauniilla päivänvalolla.

Solatube® Dagsljussystem

Solatube Päivänvalojärjestelmä 160DS (250 mm) ja 290DS (350 mm)
Solatube 160 DS sopii parhaiten pieniin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin, eteisiin, vaatekomeroihin tai pienempiin huoneisiin. Solatube 290DS sopii makuuhuoneisiin, keittiöihin ja olohuoneisiin. Solatube 290DS sopii myös erinomaisesti käytäviin esim. kouluihin tai esikouluihin.

 

Solatube Päivänvalojärjestelmä 330DS (530 mm) ja 750DS (530 mm)
Solatube 750DS sopii hyvin esim. koulusaleihin ,ryhmähuoneisiin,suurempiin keittiöihin ja varastorakennuksiin. Solatube 750DS on hyvä kun halutaan erittäin paljon valoa jopa 8 metrin kattokorkeuteen.

 

Untitled-3Solatube Päivänvalojärjestelmä M74DS (740 mm)
Solatube M74DS on rakennettu erikoisesti  korkeisiin kattokorkeuksiin, 6-25 metrin välille, esim. lentokentille, kongressikeskuksiin, varastotiloihin, tehtaisiin ja ostoskeskuksiin. Solatube M74 DS päivänvalojärjestelmällä on erilaiset lisätarvikkeet riippuen siitä kuinka paljon päivänvaloa halutaan sisälle.


Daylight-led2Daylight LED
Daylight LED on integroitu järjestelmä Solatuubiin, erilaiset vaikutukset kaikkiin Solatuubin kokoihin.